Senator Super Hit pennen

De Senator Super Hit pennen staan garant voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Senator pennen worden in Duitsland geproduceerd. Door de hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren is Senator een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen. Ook de Senator Super Hit pen staat bekend om haar kwaliteit. Door de tijdloze uitstraling, verschillende kleuren en strakke clip heb je een pen die perfect aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie. De praktische clip van de Senator Super Hit pen maakt het mogelijk om de pen een vaste plek te geven in bijvoorbeeld de school- of reistas.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Senator Super Hit pennen bedrukken

Senator Super Hit pennen hebben verschillende drukposities waardoor de pen perfect gepersonaliseerd kan worden met je logo, website of slogan. De Senator pennen kunnen tot in wel vier kleuren bedrukt worden. Senator is een van de milieuvriendelijkste bedrijven in de branche. Zo draait de productie van de fabriek in Duitsland geheel op waterkracht. Senator heeft de kennis om duurzame, maar vooral succesvolle producten te produceren. De Senator Super Hit pen is uitermate geschikt voor het lange termijn gebruik. Benieuwd naar hoe de Senator Super Hit pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Super Hit pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kun je makkelijk en snel de Senator Super Hit pennen met logo bestellen. Met Senator kies je voor betrouwbare en ecologische producten van uitstekende kwaliteit! Met de Senator Super Hit pennen heb je de beschikking over de allerbeste materialen en soepel schrijvende vullingen. Met de Senator Super Hit pen met logo heb je een perfect promotioneel product in huis! De pennen kunnen uitstekend uitgedeeld worden op beurzen, evenementen of open dagen. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >