Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte Senator Matrix pennen

Senator Matrix pennen

De Senator Matrix pennen kenmerken zich door een sterk karakter en een hoge functionaliteit. De pen beschikt over een modern design en uitstekende werking, waardoor de pen als zeer comfortabel wordt ervaren. De Senator Matrix pen beschikt over een softgrip, wat het comfort zeker ten goede komt. Deze Senator pen staat voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Met deze pennen kan je zonder onderbrekingen en zonder vlekken moeiteloos schrijven. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan de mooiste Senator pennen. De Senator Matrix pen is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen wel een geschikte pen te vinden. Met de Senator Matrix pennen weet je zeker dat je betrouwbare en duurzame pennen in huis hebt!  

Pennen bedrukken

De Senator Matrix pennen zijn perfect om te bedrukken met je logo, tekst of website. Deze pen kan in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Daarnaast beschikt de Senator Matrix pen over een handige clip, waarmee je de pen een vaste plek kunt geven in bijvoorbeeld een tas. Senator staat erom bekend om naast succesvolle producten ook duurzame producten te produceren. Ben je benieuwd naar hoe de Senator Matrix pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Senator pennen bestellen

De Senator Matrix pennen kun je eenvoudig en snel bestellen bij Bedruktepennenwereld. De Senator pennen met logo zijn perfect om cadeau te doen aan al je klanten en zakenrelaties. Ook kun je de pennen gebruiken als giveaway. Door de pennen uit te delen op beurzen, evenementen en open dagen zal je bedrijf door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. De Senator Matrix pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 250 stuks. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

9,3
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021