Senator Hattrix pennen

De bedrukte Senator Hattrix pen kenmerkt zich door een optimaal schrijfcomfort. Deze pen combineert een stijlvol design met schrijfgemak. De pen beschikt over een soft grip. Hierdoor zal je geen pijn in de vingers krijgen van het schrijven. Verder beschikt de Senator Hattrix pen over een klikmechanisme, waardoor de punt van de pen in en uit schuift. Bij Bedruktepennenwereld vind je een ruim assortiment aan Senator pennen in verschillende varianten. Met meer dan 95 jaar ervaring is Senator gespecialiseerd in kunststof- en metalen schrijfwaren. De Senator Hattrix pennen zijn verkrijgbaar in veel kleuren. Daardoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij de huisstijl van jouw organisatie. Alle pennen zijn verkrijgbaar in een zwarte of blauwe schrijfkleur.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Dit zeggen onze klanten

Senator Hattrix pennen bedrukken

De Senator Hattrix pennen kunnen allemaal voorzien worden van een mooie opdruk. Voor deze opdruk kun je kiezen uit je logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Met de Senator Hattrix pennen kun je een prachtig decor creëren voor je reclame uiting. De pennen kunnen in tot wel vier kleuren bedrukt worden. Benieuwd naar hoe de Senator Hattrix pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Senator Hattrix pennen met logo

Bij Bedruktepennenwereld kan je makkelijk en snel de Senator Hattrix pennen met opdruk bestellen. Deze pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 500 stuks. De Senator pennen zijn perfect om te gebruiken als promotieartikel voor op evenementen en beurzen. Daarnaast zijn de bedrukte pennen ideaal om te schenken aan je medewerkers en klanten. De naamsbekendheid van je bedrijf zal zeker toenemen wanneer je deze pennen met logo zal uitdelen. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >