12 January 2019

Meer dan 10 redenen om te kiezen voor Senator

Senator pennen zijn stijlvolle relatiegeschenken die extra veel opties bieden voor personalisatie. Het motto van Senator is niks voor niks ‘Extramoredinary’. Senator levert meer stijlen, meer kleuren en meer mogelijkheden. Meerdere onderdelen kunnen naar wens gecombineerd worden. Ook zijn de pennen op een bijzonder manier af te werken. Hierbij gaat het om het materiaal, de clip, de punt, de grip en de opdruk van de pen. In deze blog leest u redenen om te kiezen voor Senator pennen.

 

Made in Germany: al meer dan 95 jaar

Made in Germany staat voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Door de 95 jaar ervaring is Senator dé specialist in schrijfwaren, drinkgerei en schrijfmappen van kunststof en metaal. Senator produceert het perfecte promotionele artikel doordat zij weet hoe de producten eruit moeten zien, welke functie ze hebben en hoe deze te verfijnen.

Kunststofproducten van wereldklasse

Senator is een wereldspeler in het produceren en bewerken van kunststof pennen doordat ze beschikt over een eigen hoogwaardige productie voor kunststof schrijfwaren op het hoofdkantoor in Groß-Bieberau. Senator beheerst de gehele productieketen in eigen huis: van ontwerp tot productie en van bedrukking tot montage.

Wereldwijde speler

Senator is wereldwijd actief en beschikt over dochterondernemingen in Engeland, Frankrijk, Nederland, China en India. Ook is Senator vertegenwoordigd in Rusland en is ze te vinden in meer dan 100 landen door een wereldwijde verspreiding van zakenpartners.

Betrouwbaar gecertificeerd

De internationale slogan luidt ‘Better safe than sorry’. Senator levert uitsluitend producten die voldoen aan de wettelijke eisen en staat dus garant voor betrouwbare en duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit. Senator voldoet aan de certificeringen van ISO 9001, ISO 14001, BSCI en SEDEX.

Duurzaam en ecologisch

Senator is ISO 14001 gecertificeerd en hecht waarde aan duurzaamheid. De hele productie in het hoofdkantoor draait op waterkracht, die wordt opgewekt door de rivier de Main. Dit zorgt voor logistiek korte afstanden, waardoor Senator één van de milieuvriendelijkste leveranciers is in de branche. Door de gecertificeerde recycling en het hergebruik van materialen bespaart Senator jaarlijks meer dan 30 ton aan CO2 uitstoot.

Meer mogelijkheden

Senator biedt u talloze mogelijkheden om uw reclame te uiten. Meer dan 50 kleuren, 7 verschillende oppervlakken, metalen punt en/of clip accenten en specifiek maatwerk voor de klant. Senator biedt dus eindeloze mogelijkheden voor het beste resultaat!

Award winnaars

Er is bijna geen leverancier die zoveel awards heeft gewonnen voor producten als Senator. Senator is in het bezit van de Red Dot Design Award, Good Design Award, Promotional Gift Award en nog veel meer prijzen. Voor elk merk en elke boodschap vindt Senator een origineel idee om reclame te maken voor uw bedrijf.

Op maat gemaakte promotionele artikelen

Het doel van Senator is het individualiseren van producten naar wens en het creëren van een perfect decor voor uw boodschap. Bij Senator vindt u de perfecte producten voor elk merk, logo en reclameartikel.

High Definition Print: uniek in de wereld

Senator beschikt over een nieuwe druktechniek die nu al in de prijzen is gevallen: de High Definition Print. Nog niet eerder was een bedrukking zo briljant en zelfs voelbaar. Senator heeft een techniek ontwikkeld die voorheen zelfs ondenkbaar was. Hiermee heeft Senator de Promotional Gift Award 2016 gewonnen.

Kwaliteit is duurzaamheid

Senator is ervan overtuigd dat producten alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. Als leverancier zijnde adviseert Senator u om het beste uit uw budget te halen en uw klanten te inspireren met duurzame artikelen.

Snelheid & flexibiliteit

Senator is marktleider in het produceren van orders met een snelle levering. Alleen Senator kan 5000 pennen produceren en bedrukken binnen 5 werkdagen zonder toeslag. Ook 4 miljoen balpennen drukken in 4 weken is mogelijk. Senator biedt zelfs ook oplossingen voor last minute orders met een Pen Express Service.

 

Als u op zoek bent naar hoogwaardige schrijfartikelen als relatiegeschenk, zit u zeker goed bij Senator. De naam Senator staat garant voor de kwaliteit van de pennen. Wij helpen u graag verder als u nog vragen heeft.